Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Winnaar trots op gewonnen Reischeque Baggermuseum'
28mrt 2014

Winnaar trots op gewonnen Reischeque Baggermuseum

SLIEDRECHT - In de expositiezaal van het Nationaal Baggermuseum is door mevrouw Annemarie Scholten van Arke de winnaar bekend gemaakt van de reischeque ter waarde van honderd euro. Een mevrouw uit de gemeente Scherpenzeel is de winnaar die per telefoon in kennis werd gesteld van de trekking.

Zij bezocht enige tijd geleden de tentoonstelling over de stormvloedkering van Sint Petersburg in het Nationaal Baggermuseum. De winnaar kan deze reischque verzilveren bij een vestiging van Arke en kan een keuze maken uit het uitgebreide aanbod van mogelijkheden. Misschien gaat de winnaar wel naar Sint Petersburg om daar in het echt te zien wat in het Baggermuseum op schaal is nagebouwd.

De vestiging van Arke in Sliedrecht heeft bij aanvang van de tentoonstelling Sint Petersburg in het Baggermuseum de cheque beschikbaar gesteld. Elke bezoeker die de tentoonstelling bezocht kon een formulier invullen om een kans te maken op de prijs. Donderdag 27 maart heeft in de aanwezigheid van bezoekers aan het Baggermuseum de trekking plaats gevonden.

De tentoonstelling is nog te zien tot het eind van de maand april 2014. Het Nationaal Baggermuseum is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 14:00 tot 17:00 en op zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur. Kijk ook op www.baggermuseum.nl
 Deel dit bericht met je vrienden!