Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kids Cars 2014 levert 12000 Euro op voor Stichting Groot Hart'
31mrt 2014

Kids Cars 2014 levert 12000 Euro op voor Stichting Groot Hart

SLIEDRECHT - Kids and Cars 2014, dat afgelopen zaterdag werd gehouden, heeft 12.500 euro opgeleverd. Het evenement startte bij Landvast in Alblasserdam met een optocht van 52 exclusieve sportwagens met op de bijrijdersstoel kinderen die om welke reden dan ook vaak een bezoek aan het ziekenhuis brengen. De tocht ging via Kinderdijk en Nieuw-Lekkerland naar Bleskensgraaf. Daarvandaan werd koers gezet naar Sliedrecht om vervolgens te ‘finishen’ op De Meent in Papendrecht. Bij de finish kregen de kinderen een ‘goodiebag’ uitgereikt.

‘s Avonds vond in Gorinchem een Endurance Kart Toernooi plaats. Verder werd een veiling gehouden waarbij tv-presentator Rob Kamphues (bekend van De Reünie, zie onderste foto) veilingmeester was. De opbrengst van de avond minus de gemaakte kosten voor onder meer de ‘goodiebags’ komt ten goede aan de stichting Groot Hart. Het gaat om een totaalbedrag van 12.500 euro. Groot Hart maakt een racebelevenis mogelijk voor kinderen die leven met een hartafwijking of een ernstige ziekte.

Kids and Cars werd georganiseerd door Tafelronde 140 Papendrecht. Inmiddels is geconcludeerd dat de eerste editie van het evenement zo’n groot succes was dat het evenement volgend jaar weer zal plaatsvinden.

Bovenstaande foto is van Jordi de Jonge (zie www.jordidejonge.nl)Deel dit bericht met je vrienden!