Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Internetbureau AddVision verhuist en breidt uit'
31mrt 2014

Internetbureau AddVision verhuist en breidt uit

SLIEDRECHT - Kansen zien op internet en die voortdurend benutten voor klanten, dat is karakteristiek voor AddVision. De Sliedrechtse onderneming telt inmiddels zo’n vierhonderd opdrachtgevers (vooral uit de Drechtsteden) en is uit zijn jasje gegroeid. Daarom is het bedrijf verhuisd van de Kubus naar een grotere kantoorruimte aan de Lelystraat 93 P op industrieterrein Nijverwaard.

Dirk van Vuren (33) begon ruim vijftien jaar geleden samen met zijn vader Marius aan de Molendijk. Van Vuren jr. was toen nog bezig met zijn studie bedrijfskundige informatica en de eerste klanten kwamen uit de relaties van het bedrijf van zijn vader. Het was 1997, de tijd dat internet populair werd en bedrijven nog twijfelden of ze geen of juist wel een website zouden beginnen. Van Vuren: ,,In die tijd verstuurden we onze mailing met de post. Een klant kwam na een jaar bij ons en vertelde de brief te hebben bewaard. Het bedrijf is nog altijd klant.”

Twee jaar later verhuisde het bedrijf naar de Kubus. Dagelijks werken er nu elf mensen aan het bouwen van websites en webshops, maar ook aan marketing (zoekmachines optimalisatie (SEO), adverteren in Google (SEA), e-mailmarketing en social media voor bedrijven) en optimalisatie, zoals onderhoud en verbetering.  Van Vuren: ,,Het mooie vind ik het maken van de vertaalslag van wat je als bedrijf bent naar hoe je hier op internet geld mee kunt verdienen. Het liefst werken we met concrete doelstellingen. Periodiek evalueren we met elkaar. Afhankelijk van het belang van de website of webshop tot wel eens per twee weken. Een actief beheer dus.”

AddVision blijft meedenken. Het is de toegevoegde waarde van een internetbureau na de bouw van een website. Van Vuren: ,,Een mooie website is niet altijd een goede website. Het is te vergelijken met een Ferrari en een vrachtwagen. Waar kun je het meeste geld aan verdienen en wat kost alleen maar veel geld? De kracht van een website zit hem in het kunnen vertalen van het product naar de doelgroep. Het gaat niet alleen om de prijs-kwaliteit verhouding. Door ons te verplaatsen in de doelgroep kunnen we ervoor zorgen dat de website hen aanzet tot actie.”

Omdat het pand te klein is geworden, zet AddVision een nieuwe stap. Het bedrijf zit sinds eind maart in een groter gebouw aan de Lelystraat, boven Keukencentrum Sliedrecht. Een werkplek met veel licht, volop parkeergelegenheid en uiteraard een goede internetverbinding. De officiële opening is later dit jaar.

Bron: Erik de Bruin.Deel dit bericht met je vrienden!