Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Misschien gaat ze wel naar de AfAcchte stormvloedkering in Sint Petersburg'
31mrt 2014

Misschien gaat ze wel naar de AfAcchte stormvloedkering in Sint Petersburg

SLIEDRECHT - Annemarie Scholten van reisbureau Arke heeft donderdag 27 maart in de expositiezaal van het Nationaal Baggermuseum de winnaar bekendgemaakt van de reischeque ter waarde van 100 euro. Een mevrouw uit het Gelderse dorp Scherpenzeel is de gelukkige. Ze werd telefonisch in kennis gesteld van de uitslag van de trekking.

De winnares bezocht enige tijd geleden de tentoonstelling over de stormvloedkering van Sint Petersburg. Ze kan de cheque verzilveren bij een vestiging van Arke. ,,Misschien gaat ze wel naar Sint Petersburg om daar in het echt te zien wat in het ons museum op schaal is nagebouwd”, aldus Remco van de Ven, die de PR verzorgt voor het museum.

De Arke-vestiging in Sliedrecht heeft de cheque bij aanvang van de  expositie beschikbaar gesteld. Elke bezoeker kon een formulier invullen om kans te maken op de prijs. Afgelopen donderdag heeft in aanwezigheid van bezoekers van het Baggermuseum de trekking plaatsgevonden.

De tentoonstelling kan nog tot het einde van de maand april worden bezichtigd. Het Nationaal Baggermuseum is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Bron: Erik de Bruin.Deel dit bericht met je vrienden!