Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Inbrekers overlopen maar niet in de kraag gevat'
01apr 2014

Inbrekers overlopen maar niet in de kraag gevat

SLIEDRECHT - Drie jongens hebben dinsdagavond 1 april rond 21.30 uur geprobeerd in te breken in een woning aan de Koningsweer in Sliedrecht-West. Dat twitterde wijkagent Hans van Schaik nadat ze net waren overlopen. Ze liepen weg in de richting van station Baanhoek. Ondanks een omschrijving (het ging om drie ‘donkergekleurde’  jongens in de leeftijd van 15 tot 20 jaar waarvan er twee een spijkerbroek droegen en de ander een kaki broek – ook een zwarte leren jas en sportschoenen waren opgevallen) en een oproep op Twitter om mee te kijken zijn de inbrekers niet in de kraag gevat. Van Schaik twitterde een halfuur later dat ze ondanks extra inzet van het buurttoezicht in Sliedrecht-West niet meer zijn aangetroffen.

Het dievengilde is ook actief geweest op andere plekken in Sliedrecht. Maandag werd een VW Transporter weggenomen uit de Beugelaar in Sliedrecht-Oost met kenteken 60-VPX-8. Tevens is er in de Waalstraat in het centrum ingebroken in een auto en in een schuur aan de Rembrandtlaan.

* ‘Donkergekleurd’ staat tussen aanhalingstekens omdat de ene twitterende wijkagent deze omschrijving gebruikte en de ander (uit Papendrecht) ‘getinte’ had geschreven.Deel dit bericht met je vrienden!