Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Oranje Fonds steunt Beursvloer Sliedrecht'
03apr 2014

Oranje Fonds steunt Beursvloer Sliedrecht

SLIEDRECHT - Stichting Welzijnswerk Sliedrecht is blij met de toezegging van € 3.800,00 van het Oranje Fonds voor de Beursvloer Sliedrecht. De Beursvloer wordt op initiatief van het Vrijwilligerspunt van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht  georganiseerd op donderdag 15 mei 2014. Een sprankelend en spraakmakend evenement waarbij handel centraal staat, met als doel de kwaliteit van het maatschappelijke leven een boost te geven.

Op een Beursvloer worden maatschappelijke behoeften verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin. Bedrijven, lokale overheden, serviceclubs, scholen, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties ontmoeten elkaar in een informele en dynamische sfeer. Doel van een Beursvloer is om matches tot stand te brengen.

Vrijwilligers- of maatschappelijke organisaties vragen niet om geld maar om kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Of gewoon handen om het één en ander voor elkaar te krijgen. Uiteraard stellen zij hier iets tegenover. Bedrijven hoeven hun financiële middelen niet aan te spreken, maar maken juist gebruik van andere mogelijkheden om iets voor hun directe samenleving te betekenen.

Naast het Oranje Fonds wordt de Beursvloer Sliedrecht mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Sliedrecht, Rabobank Merwestroom en Tablis Wonen.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO)
Alle leden van de Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor de Beursvloer Sliedrecht. De Beursvloer kan alleen een succes worden als bedrijven en dienstverlenende organisaties in Sliedrecht deelnemen aan dit event in het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen. Zij kunnen voor meer informatie en aanmelding terecht op www.beursvloersliedrecht.nl of bellen met de projectleider Charlotte Brouwer, tel. 0184-416729.

 

Zie ook:
Eerste Beursvloer Sliedrecht komt eraan (ma, 27 jan 2014)


Deel dit bericht met je vrienden!