Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Politie zoekt werkelijke dader van straatroof op Stationsweg'
07apr 2014

Politie zoekt werkelijke dader van straatroof op Stationsweg

SLIEDRECHT - De man die zondagavond werd aangehouden omdat hij op de Stationsweg een 18-jarige bezorger van een snackbar zou hebben geslagen en beroofd (zie het vorige bericht op deze site), is vrijgelaten. Bij verhoor bleek dat hij niets met de beroving te maken heeft. De politie doet een getuigenoproep om de werkelijke dader te vinden.

De maaltijdbezorger wilde rond 19.45 uur een bestelling afleveren bij een pand aan de Stationsweg. Er werd niet opengedaan waarop de jongeman wilde vertrekken. Aangekomen bij zijn scooter werd hij door een nog onbekende man in het gezicht geslagen. Door de klap liet het slachtoffer zijn portemonnee op de grond vallen. De dader griste de portemonnee van straat en fietste weg in de richting van het station. De politie startte direct een onderzoek in de omgeving. Een die avond aangehouden verdachte bleek bij verhoor niets met de zaak te maken te hebben en is heengezonden.

De dader van de straatroof is dus nog spoorloos. De politie wil in contact komen met getuigen. Wie zondagavond iets verdachts heeft gezien of informatie heeft die van belang kan zijn voor het onderzoek, wordt verzocht contact op te nemen via tel. 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Inbrekerswerktuig

De politie hield afgelopen nacht op de Stationsweg ook twee personen uit Amsterdam aan die inbrekerswerktuig en gestolen kentekenplaten bij zich hadden. Het onderzoekt loopt nog.

Bron: Erik de Bruin.Deel dit bericht met je vrienden!