Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Feestelijke avond voor vrijwilligers Waerthove'
14apr 2014

Feestelijke avond voor vrijwilligers Waerthove

SLIEDRECHT - Als blijk van waardering organiseerde Rivas Zorggroep donderdag 10 april een speciale avond voor de ruim 150 vrijwilligers van verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht.  Hun inzet voor de bewoners is van onschatbare waarde. Tijdens de feestelijke bijeenkomst genoten de vrijwilligers van een uitgebreid buffet en een optreden van theatergroep Diaboliques. Bovendien werd een aantal jubilarissen gehuldigd.

Jubilarissen
De avond voor de vrijwilligers wordt elk jaar georganiseerd. Traditiegetrouw werden ook dit keer een aantal jubilarissen gehuldigd. Al twintig jaar zetten mevrouw Van ’t Verlaat, mevrouw Stolk en meneer Stuy zich in voor de bewoners van Waerthove.  Meneer Gouweloos, meneer De Ruyter en echtpaar Van der Vlies zijn al 12,5 jaar als vrijwilligers actief.

Extra aandacht voor bewoners
‘Vrijwilligers zijn onmisbaar,’ zegt Janny van der Linden, vrijwilligerscoördinator bij Waerthove. ‘In Waerthove bieden professionals dagelijks kleinschalige zorg. Daarbij wordt uitgegaan van de wensen en behoeften van bewoners. Dankzij de inzet van vrijwilligers krijgen bewoners extra persoonlijke aandacht. Vrijwiligers helpen bij het ontbijt en in het restaurant, ondernemen allerlei activiteiten en gaan één op één met de bewoners op pad. Al deze dingen dragen enorm bij aan het welzijn van de bewoners.’

 Deel dit bericht met je vrienden!