Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Opening wellnessplein in verpleeghuis Waerthove'
15apr 2014

Opening wellnessplein in verpleeghuis Waerthove

SLIEDRECHT - Verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht van Rivas Zorggroep heeft een gloednieuw wellnessplein geopend. Op de eerste etage bevinden zich diverse ruimtes waar bewoners kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen. Tijdens de feestlijke opening van maandag 14 april werden de deuren van de ruimtes geopend voor de genodigden.

Persoonlijke aandacht
Het wellnessplein bestaat uit een breed aanbod van diensten waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Zo kunnen bewoners genieten van aromatherapie, muziektherapie en persoonlijke verzorging in de kapsalon. Daarnaast kunnen zij de rust opzoeken in de stilteruimte of juist deelnemen aan diverse activiteiten in de multifunctionele ontspanningsruimte De Kil en ontmoetingsruimte ‘t Dok.

Zorg én welzijn
‘Momenteel vindt er veel nieuwbouw plaats bij Waerthove en ook de bestaande locatie wordt opgeknapt,’ zegt Twan van den Munckhof, regiomanager bij Rivas. ‘Daardoor bieden we veel zorg onder één dak aan. Met het wellnessplein wordt het aanbod verder uitgebreid naar zorg én welzijn. Op die manier zijn we onze cliënten nog beter van dienst.’

Vrienden van Waerthove
Het wellnessplein is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Vereniging Vrienden van Waerthove. De Vrienden kregen daarvoor hulp van Rabobank Merwestroom, Stichting De Kaai, Lionsclub Alblasserwaard-Tablis, de commissie Zondagsdiensten Waerthove en een aantal kerken. Deze vereniging zet zich actief in voor de bewoners van Waerthove. Dankzij haar financiële steun kan een positief verschil worden gemaakt in het leven van de bewoners.

 Deel dit bericht met je vrienden!