Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bijspijkeren voor ondernemers bij Hoek en Blok'
15apr 2014

Bijspijkeren voor ondernemers bij Hoek en Blok

SLIEDRECHT - Naast het vertrouwde aanbod is Hoek en Blok -accountants, belastingadviseurs en juristen- gestart met een nieuwe vorm van dienstverlening: ondernemerscolleges. Ondernemers laten zich hierbij in een paar uur weer helemaal up-to-date brengen door deskundigen van Hoek en Blok.

“Vorig jaar hebben we op verzoek van een aantal klanten een college ‘balans lezen’ georganiseerd”, aldus algemeen directeur Wim Stuij. “Dat was zo’n succes dat we het nu uitgebouwd hebben tot een flinke reeks. Ondernemingsfinanciering, financiële planning, strategie & planvorming, bedrijfswaardering en de risico’s en valkuilen van flexibele medewerkers. Het zijn allemaal belangrijke onderwerpen die voor ondernemers vaak geen dagelijkse kost zijn. Voor onze experts wel. Bovendien beschikken ze over state-of-the-art kennis en inzichten. In de colleges delen we die graag met onze klanten. Als je even helemaal bijgepraat bent op een onderwerp, bied je dat toch meer rust en ruimte om te ondernemen.”

De colleges worden doorgaans in sessies van drie uur gegeven in groepjes van maximaal twintig deelnemers. De kosten voor deelname bedragen 75 euro. Een overzicht van alle colleges en de mogelijkheid tot aanmelden zijn te vinden op www.hoekenblok.nl/ondernemerscollege.

Over Hoek en Blok
Hoek en Blok biedt op hoog niveau diverse vormen van zakelijke dienstverlening aan ondernemers en ondernemingen. Het gaat om accountancy, belastingadvies, juridische ondersteuning, subsidie-advies en ondersteuning op het gebied van arbo- en personeelszaken en –administratie. Door deze bijzondere mix van dienstverlening en de persoonlijke werkwijze biedt Hoek en Blok rust en ruimte aan ondernemers.

Bij Hoek en Blok werken zo’n 100 professionals verdeeld over de vestigingen in Sliedrecht en Barendrecht. Hoek en Blok is mede-oprichter van Morison International en biedt via dit netwerk soortgelijke dienstverlening in meer dan 65 landen wereldwijd.

Zie ook:
Hoek en Blok: 30 minuten gratis advies voor ondernemers (ma, 1 jul 2013)
Tijdelijke huisvesting school in Baanhoek-West (ma, 25 mrt 2013)
Fietsende beursbezoekers Hoek en Blok mogen geldprijs schenken aan goed doel (vr, 11 mei 2012)


Deel dit bericht met je vrienden!