Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'La Venezia deelt zaterdagmiddag bij opening drie uur lang gratis ijs uit'
16apr 2014

La Venezia deelt zaterdagmiddag bij opening drie uur lang gratis ijs uit

SLIEDRECHT - La Venezia opent zaterdag 19 april de deuren van haar nieuwe winkel op het Burgemeester Winklerplein. Dat was al bekend alsmede dat de opening gepaard gaat met wat de eigenaar (lees: de familie Gervasio) vorige week omschreef als een spectaculaire actie. Die houdt in dat de eerste drie uur gratis ijs wordt uitgedeeld.

,,Van twaalf tot drie ‘s middags krijgt elke klant een gratis ijshoorn met een bolletje”, vertelt bedrijfsleider Maarten Delavaque. Daarmee is de koek nog niet op. ,,De ene actie wordt omgezet in de andere. Van drie tot zes krijgen klanten bij elk ijsje dat ze kopen een gratis bolletje erbij. ” La Venezia opent haar deuren om 12.00 uur. Burgemeester Bram van Hemmen mag het eerste ijsje proeven.

De Italiaanse ijsboer kan zaterdag zijn borst natmaken. Het bericht dat Sliedrecht Vandaag dinsdag 8 april publiceerde over de opening die aanstaande is, werd in een week tijd ruim veertienhonderd keer gedeeld op Facebook.

La Venezia is een 85 jaar oud familiebedrijf met twee vestigingen in het centrum van Dordrecht en één in Gouda. De Sliedrechtse vestiging is de vierde winkel van de familie Gervasio.

Bron: Erik de Bruin.Deel dit bericht met je vrienden!