Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gratis deelname aan de Drive Experience'
17apr 2014

Gratis deelname aan de Drive Experience

SLIEDRECHT - 48 jonge autorijders, die maximaal twee jaar hun rijbewijs hebben, hebben zaterdag 12 april gratis deelgenomen aan The DriveXperience, die werd georganiseerd op initiatief van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV-ZH) in samenwerking met de gemeenten Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam.

Wethouder Ad de Waard was ’s morgens aanwezig om de dag te openen, de deelnemers succes te wensen en te vertellen hoe belangrijk het is veilig en goed voorbereid aan het verkeer deel te nemen. Hij was zeer verheugd door de belangstelling. Na zijn toespraak werd de wethouder uitgenodigd de eerste remproef op de gladde baan uit te voeren, iets wat hem goed afging. Daarna was het de beurt aan de 48 deelnemers, die in drie onderdelen werden getoetst hoe goed zij ervoor staan als jonge autorijder en welke verbeterpunten er wellicht nog zijn of waren, mede beoordeeld door eigen leeftijdsgenoten.

,,Met alle onderdelen bij  elkaar was het een veelzijdig programma en een zeer leerzame, geslaagde ervaring”, aldus de gemeente, die alle deelnemers bedankt voor hun spontane inzet en tevens garage Indumij uit Hardinxveld-Giessendam voor het gratis beschikbaar stellen van bijna drie gloednieuwe auto’s  voor de remproefbaan, IHC Merwede voor het ter beschikking stellen van het terrein en RVM Kunststoffen Sliedrecht voor de binnenlocatie, loods en kantine.

Bron: Erik de Bruin.Deel dit bericht met je vrienden!