Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'La Venezia schept duizenden ijsbolletjes op openingsdag'
19apr 2014

La Venezia schept duizenden ijsbolletjes op openingsdag

SLIEDRECHT - Gezien de enthousiaste reacties die het nieuws in Sliedrecht teweeg had gebracht dat er een ijssalon komt op het Burgemeester Winklerplein, wisten de medewerkers van La Venezia dat ze bij de opening op 19 april hun borst konden natmaken. Temeer omdat vanmiddag van twaalf tot drie gratis ijs werd getrakteerd. ,,We hebben in die drie uur een paar duizend bolletjes geschept”, blikt bedrijfsleider Maarten Delavaque tevreden terug. ,,In totaal zijn er tot de winkelsluiting om zes uur ‘s avonds vijf- à zesduizend ijsjes over de toonbank gegaan. Rond twaalf uur werd het wat frisser weer en viel de publieke belangstelling mee. Daarna heeft er non-stop een rij gestaan van soms wel dertig meter. Het was écht een succes.”

Burgemeester Bram van Hemmen mocht als eerste een gratis Italiaans ijsje proeven. Hij deed dat nadat hij de officiële openingshandeling had verricht van de nieuwe winkel van La Venezia. De familie Gervasio runt ook twee vestigingen in het centrum van Dordrecht en één in Gouda. De ijssalon is in Sliedrecht zes dagen per week geopend. Dat zou in de toekomst zeven dagen kunnen worden als de eigenaar dat wil. Er wordt over nagedacht.

De openingstijden zijn van 11 tot 8. Delavaque: ,,Dat geldt in elk geval voor de eerste weken. We willen uitproberen of er in de avonduren na zes uur voldoende belangstelling is. Mocht blijken van wel dan blijft de winkel dagelijks tot acht uur geopend.” Op Tweede Paasdag is de ijssalon open van 12 tot 6.

De fotois gemaakt door Jordi de Jonge Fotografie.

Bron: Erik de Bruin.Deel dit bericht met je vrienden!