Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gasten United by Music krijgen heerlijke muzikale show voorgeschoteld'
19apr 2014

Gasten United by Music krijgen heerlijke muzikale show voorgeschoteld

SLIEDRECHT - De carpaccio was lekker, de runderlende smaakte misschien nog wel beter en de huisgemaakte tiramisu spande de kroon … . Echter, al deze lekkernijen konden niet op tegen wat de artiesten van United by Music de in totaal ruim 750 tafelgasten dinsdag-, woensdag- en donderdagavond voorschotelden. Het plezier en de muzikaliteit spatte van het podium.

‘We worden steeds professioneler’, tekende Sliedrecht Vandaag een week geleden op tijdens een interview met organisatrice Margareth Kamermans en Arthur de Kort, één van de zangers of beter gezegd entertainers van United by Music. ‘Shorty’, zoals zijn artiestennaam luidt, werd door één van de sponsoren als voorbeeld genoemd van de enorme progressie die de afgelopen jaren is geboekt. Een vooruitgang die goed hoor- en zichtbaar was. Joris van Wijngaarden, de oprichter en aanjager van United by Music (zie de éénnalaatste foto), hield ook een lofzang. Overigens deden ze het niet alleen. De Amerikaanse blueszangeres Lady A vulde de hele zaal met haar krachtig gezongen gospelnummers en de Jacob Jensen Band toonde aan uit het goede Rock ‘n Roll-hout te zijn gesneden. De leden van deze Deense groep hebben met de artiesten van ‘United’ gemeen dat ze een lichte verstandelijke beperking hebben.

Volgend jaar worden er weer benefietavonden gehouden in De Lockhorst. Tussendoor worden podia in binnen- en buitenland bestormd. Zaterdag 21 juni treedt United by Music op tijdens Baggerpop.

Foto: Jordi de Jonge Fotografie.Deel dit bericht met je vrienden!