Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Sliedrecht kleurt oranje (Deel III)'
26apr 2014

Sliedrecht kleurt oranje (Deel III)

SLIEDRECHT – De bestuursleden van de Sliedrechtse Oranjevereniging keken rond vier uur vanmiddag, toen het middagprogramma ten einde liep en de meeste kleedjes al waren opgeruimd, tevreden rond. Het was een prachtige Koningsdag geweest met heerlijk weer, een gezellige drukte en volop kindervertier.

De leden van coverband The Bleaks maakten zich op dat moment in de muziektent op voor een avondje Rock ‘n Roll.  De jeugd die het Dr. Langeveldplein had bevolkt, maakte langzaam maar zeker plaats voor een volwassen publiek, dat zich met bier en snacks ‘voorbereidde’ op een leuke avond. Zo ook aan het begin van de Kerkbuurt waar op het muziekterras van Café Havana en Bar de Huifkar diskjockeys de lekkerste beats lieten horen.

Sliedrecht Vandaag heeft een fotoreportage gemaakt voor wie nog eens wil herbeleven wat er vanmiddag allemaal te doen was in hartje Sliedrecht. Ook van de ochtendactiviteiten is een sfeerimpressie gemaakt. Zie deel I van de fotoreportage die eerder vandaag online is gezet.

De bovenste drie foto’s zijn van Richard van Hoek.Deel dit bericht met je vrienden!