Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Feestelijke onthulling kunstproject '
28apr 2014

Feestelijke onthulling kunstproject

SLIEDRECHT - Aannemersbedrijf Gebr. Blokland bouwt nieuwbouwappartementen aan het Bonkelaarplein, waarvan de bouwschutting wel een kleurtje kan gebruiken. Kunstenaar Anton Klein stelde leerlingen van de nabijgelegen Johannes Calvijn school daarom de vraag “Als je zelf een huis mocht bouwen, hoe zou jouw droomhuis er dan uitzien?”.

De gekste, origineelste of meest bijzondere tekeningen van droomhuizen zijn verwerkt in een mooie wandschildering. Met hulp van een van de kinderen werd het kunstwerk afgelopen vrijdag onthuld op de bouwschutting van de Bonkelaar, bij het fietspad aan de Scheldelaan.

Van cupcakehuis tot luchtballon en van raket tot de nieuwe villa kakelbont: de schutting is er een stuk vrolijker op geworden! Als dank voor hun prachtige creaties kregen alle kinderen na afloop van de onthulling een leuke Bloklandhuizen / Gebr. Blokland goody bag mee.

De Bonkelaar is een nieuwbouwproject van 60 appartementen, op een markante locatie in Sliedrecht. Het Bonkelaarplein ondergaat een complete verandering, waarbij ook de bibliotheek een mooi nieuw onderkomen krijgt. De verwachting is eind 2014 met de oplevering te starten.

 Deel dit bericht met je vrienden!