Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Jonge ambassadeurs van verkeersveiligheid in het zonnetje gezet'
09mei 2014

Jonge ambassadeurs van verkeersveiligheid in het zonnetje gezet

SLIEDRECHT – Jaarlijks wordt bij de groepen 7 en/of 8 van de Sliedrechtse bassischolen een theoretisch verkeersexamen afgenomen. Liefst zeventien  scholieren wisten het examen dit jaar foutloos te maken. Afgelopen woensdag werden ze op het gemeentekantoor in het zonnetje gezet. De kinderen kregen een schoolagenda van wethouder Ad de Waard, die zichtbaar trots was op hun prestaties. Hij noemde de geslaagde leerlingen dan ook ‘ambassadeurs van verkeersveiligheid.’

De scholieren die alle vragen goed hebben beantwoord, zijn: Ruben Leeuwesteijn, Christa Huisman, Nienke Lommers en Esra Verloop van de Johannes Calvijnschool, Wan-Ting Elkhuizen, Eveline Liefrink, Timo Stuij en Jurrian van Meeteren van de Prins Willem-Alexander, Jasmijn de Bie, Didem Gök, Sterre de Groot, Danny Stierman en Tim de Waard van de Oranje Nassau, Ashley Kleijwegt en Meike van Wijngaarden van de Anne de Vries en Milan Koppelaar en Nynke Schippers van de Roald Dahl.

De vragen werden geselecteerd door agenten van het Sliedrechtse politiebureau. Rechts op de foto, die is gemaakt door Jordi de Jonge Fotografie, poseert wijkagent Gerrit de Waard.Deel dit bericht met je vrienden!