Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Roparun-team 293 gaat zaterdagavond los in de bios'
13mei 2014

Roparun-team 293 gaat zaterdagavond los in de bios

SLIEDRECHT – Team 293 Steamwork houdt zaterdag 17 mei een Dance for Health-avond in De Bios. Van 20.00 tot 23.00 uur treedt de Hardinxveldse coverband ‘s Avonds Als Het Donker Wordt op, daarna wordt de dans- en feestavond gevuld door twee diskjockeys, te weten: Peter Boer van MerweRadio en DJ Zapatero. ,,Burgemeester Bram van Hemmen verzorgt om acht uur de opening en daarna gaan we los”, aldus teamcaptain Hans Emmen, die laat weten dat met nog twee acties te gaan de teller inmiddels boven de 18.000 euro uitsteekt.

Het Roparun-team, dat bestaat uit inwoners van Sliedrecht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam en Enschede (in het oosten van Nederland zijn ook acties gehouden), hoopt net als in 2012 en 2013 op een totaalbedrag van circa 25.000 tot 30.000 euro uit te komen. ,,We schieten al lekker op”, zegt Emmen. ,,Eén van de twee acties die we nog houden (de Roparun is in het Pinksterweekend van 7 tot en met 9 juni, red.) is dus aankomende zaterdag in De Bios in Sliedrecht.  De opbrengst moet in de buurt komen van de 4.000 tot 5.000 euro.”

Een kaartje kost 7,50 euro (inclusief garderobe en één consumptie). Vanaf 23.00 uur is de entree gratis.  Identiteitsbewijs verplicht. Lees meer op www.team293-steamwork.nl. Als je op bovenstaande poster klikt, wordt die vergroot.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Naast de sportieve inspanning moet er ook een inspanning worden geleverd om geld op te halen voor het goede doel.Deel dit bericht met je vrienden!