Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Welzijnswerk gaat met stijgend enthousiasme verder met Repair caf'
19mei 2014

Welzijnswerk gaat met stijgend enthousiasme verder met Repair caf

SLIEDRECHT – Zaterdag 24 mei vindt alweer de vierde editie van Repair Café Sliedrecht plaats. ,,Bezoekers vulden bij het eerste Repair Café op 22 februari een evaluatieformuliertje in. Ze antwoordden dat het gezellig was en dat er een ongedwongen en gastvrije sfeer heerste. Bovendien gaven ze aan dat ze geholpen waren en dat ze het een leuk initiatief vonden”, aldus Anneke Vereijken, de coördinatrice van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, die al van plan was hier een maandelijks vervolg aan te geven. Gesteund door deze enthousiaste reacties heeft het welzijnswerk de afgelopen maanden de daad bij het woord gevoegd.

Zaterdag 24 mei is het eerstvolgende Repair Café. Net als de vorige drie edities van 10.00 tot 13.00 uur in De Reling. Iedereen is welkom. Alles wat het niet meer doet, maakt kans op een geslaagde reparatie.  Vereijken: ,,De voorwerpen zijn heel uiteenlopend: van kapotte fietsen tot speelgoedautootjes en van föhns en kapotte kledingstukken tot een niet meer functionerende grasmaaier, naaimachine en boormachine. Mensen komen ook gewoon even nieuwsgierig een kijkje nemen, gezellig een kopje koffie drinken en een praatje maken.”

Stichting Welzijnswerk Sliedrecht en de vrijwilligers van het Repair Café zeggen erg tevreden te zijn en met stijgend enthousiasme verder te gaan. Ze kunnen nog wel nieuwe vrijwilligers gebruiken. Wie handig is met fietsen, elektrische aparaten en/of kledingreparatie of goed uit de voeten kan als gastheer of gastvrouw, kan contact opnemen via 0184-416729 of door een e-mail te sturen naar a.vereijken@welzijnswerksliedrecht.nl. Na aankomende zaterdag volgt een Repair Café op 28 juni.Deel dit bericht met je vrienden!