Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Eerste dance for Health-avond in de bios levert ruim 4.000 euro op'
20mei 2014

Eerste dance for Health-avond in de bios levert ruim 4.000 euro op

SLIEDRECHT – Roparun-team 293 Steamwork heeft afgelopen zaterdag haar eerste Dance for Health-avond gehouden in De Bios. De Hardinxveldse coverband ‘s Avonds Als Het Donker Wordt en de diskjockeys Peter Boer en DJ Zapatero verzorgden de muziek. De dj’s werden bijgestaan door een lasershow van Kelvin Starz.

Voor wie niet aanwezig kon zijn, verzorgde MerweRTV een uur durende live-uitzending zodat heel Sliedrecht en omstreken kon genieten van deze avond. Om 23.00 uur werd de eerste tussenstand van 3.600 euro bekendgemaakt. Aan het eind van de avond kon de eindstand van 4.100 euro bekend worden gemaakt. Dankzij de inkomsten via sponsoren, entree en drank kan dit bedrag worden bijgeschreven aan het totaal van het team.

Dance for Health krijgt een vervolg in het voorjaar van 2015. Over enkele weken wordt met alle betrokken partijen een evaluatie gehouden om te kijken hoe volgend jaar een nog groter publiek kan worden bereikt. Foto’s van het evenement verschijnen deze week op www.team293-steamwork.nl en op de Facebook-pagina van het team.

De teller staat na deze avond en met nog twee weken te gaan op 22.500 euro. ,,Met een beetje geluk gaan we voor het derde jaar op rij over de drempel van 25.000 euro heen. Een prestatie om trots op te zijn”, aldus teamcaptain Hans Emmen. De Roparun vindt plaats in het Pinksterweekend.Deel dit bericht met je vrienden!