Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem '1e Beursvloer Sliedrecht succesvol'
20mei 2014

1e Beursvloer Sliedrecht succesvol

SLIEDRECHT - Donderdag 15 mei jongstleden vond de eerste Beursvloer Sliedrecht plaats in het Griendencollege. Alle deelnemers werden ontvangen in de kantine en kregen daar een overzicht van alle wensen met de bijbehorende tegenprestatie.

Om 16.00 uur opende Charlotte Brouwer van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht de beursvloer met een slag op de beursgong. De sfeer was ongedwongen en de deelnemers raakten meteen met elkaar in gesprek. Er waren drie ‘hoekmensen’ aanwezig. Zij hielpen diegenen die niet zo snel de juiste partij konden vinden en brachten mensen met elkaar in contact.

De eerste matches werden binnen 10 minuten na aanvang al gemaakt. De partijen die samen tot een match kwamen, konden de afspraken vastleggen op papier en deze overeenkomst werd bekrachtigd door notaris mr. N.P. Papaïoannou.  Voor elke geslaagde match kreeg men een wuppie op de schouder. Het succes van de Beursvloer Sliedrecht kon je afzien aan alle mensen die met een wuppie (of meerdere wuppies!) op de schouder rondliepen.

“We kunnen tevreden terugkijken op een geslaagde beursvloer met in totaal 26 matches. We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen van de deelnemers. De werkgroep Beursvloer Sliedrecht zal de eerste beursvloer evalueren. Zij hoopt volgend jaar in elk geval meer commerciële partijen te betrekken bij de Beursvloer in het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen”, aldus Charlotte Brouwer.

De gemaakte matches staan vanaf deze week gepubliceerd op de website www.beursvloersliedrecht.nl. De Beursvloer Sliedrecht bedankt nogmaals haar founders: Gemeente Sliedrecht, Oranje Fonds, Rabobank Merwestroom, Tablis Wonen en haar founders in natura: Devaca Creative Support, Inventif en Koppelaar Notarissen.

Zie ook:
Lokatie Beursvloer Sliedrecht bekend (ma, 14 apr 2014)
Oranje Fonds steunt Beursvloer Sliedrecht (do, 3 apr 2014)
Eerste Beursvloer Sliedrecht komt eraan (ma, 27 jan 2014)


Deel dit bericht met je vrienden!