Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Trug naar Sliedrecht van Jan Pak de Leuning de lucht in'
01jun 2014

Trug naar Sliedrecht van Jan Pak de Leuning de lucht in

SLIEDRECHT – Op 1 mei legde de Sliedrechtse feestband Jan pak de Leuning de laatste hand aan zijn nieuwe single. Exact een maand later kan het nummer voor het eerst worden beluisterd.

Én worden bekeken. Dat ‘Trug naar Sliedrecht’ nu pas on air is gegaan komt omdat er ook een videoclip is gemaakt. De clip is deels opgenomen in de Rotterdamse koopgoot en deels in Sliedrecht. De bandleden Rob Muller, André van Rekom en Dave van Rekom zijn geïnspireerd geraakt door het 950-jarig jubileum van het dorp waar ze wonen en waar ze zich thuis voelen. Hun nieuwe single is een ode aan Sliedrecht.

Jan pak de Leuning heeft al eerder (ludieke) nummers uitgebracht, zoals de ‘Rookverbodblues’ en in 2011 ‘Ketting om Boevée’ om de toenmalige burgemeester, die op dat moment in het beklaagdenbankje zat, een hart onder de riem te steken.

De clip en het nummer zijn gratis te downloaden op www.janpakdeleuning.nl. Wie een CD wil, kan deze voor 5 euro per stuk bestellen door een e-mail te sturen naar info@janpakdeleuning.nl.Deel dit bericht met je vrienden!