Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Samenwerken en versterken'
03jun 2014

Samenwerken en versterken

SLIEDRECHT - De samenleving verandert in rap tempo. De kanteling en een krap budget vragen om een andere denk- en werkwijze; een andere aanpak.

Wat doen we lokaal en waarin kunnen kerken, (sport)verenigingen en vrijwilligersorganisaties samenwerken en elkaar versterken?

Het vrijwilligerspunt van de Stichting Welzijnswerk Sliedrecht organiseert een bijeenkomst waarin eindverantwoordelijken van (sport)verenigingen, vrijwilligersorganisaties met initiatieven in Sliedrecht en diaconieën van geloofsgemeenschappen hierover met elkaar in gesprek kunnen gaan.

De doelstelling is om te onderzoeken wie mee gaat doen in het vervolgtraject om een duurzame samenwerking tussen lokale organisaties tot stand te brengen.

De bijeenkomst vindt plaats op 19 juni 2014 van 17.00 tot 19.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur)  in de conferentieruimte van het Griendencollege aan de Prof. Kamerlingh Onneslaan 109 in Sliedrecht. 

Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid om soep en een broodje te eten en met elkaar na te praten. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan door te e-mailen naar  c.brouwer@welzijnswerksliedrecht.nl  onder vermelding van namen en e-mailadressen van de deelnemers (maximaal  twee personen per organisatie).Deel dit bericht met je vrienden!