Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Zwemvierdaagse in bronbad de Lockhorst in laatste week van juni'
09jun 2014

Zwemvierdaagse in bronbad de Lockhorst in laatste week van juni

SLIEDRECHT – In Bronbad De Lockhorst gaat maandag 23 juni de 45e editie van de jaarlijkse Zwemvierdaagse van start. Er kan de hele week (tot en met vrijdag 27 juni) worden gezwommen.

Zwem- en waterpolovereniging Door Water Fit (DWF) organiseert dit evenement met medewerking van Optisport, de beheerder van De Lockhorst. Er kan zowel binnen als buiten worden gezwommen waarbij de deelnemers de afstand zelf kunnen bepalen. De uitdaging is om tenminste tien baantjes te zwemmen. Hiermee wordt een afstand behaald van 250 meter. ’s Morgens zijn de banen beschikbaar van 07.00 tot 09.00 uur en ’s avonds van 19.00 tot 20.30 uur. Een deelnemerskaart kost 7 euro. Dat is inclusief medaille, spetterend plonspakket en recreatief zwemmen na het banentrekken. Leden van DWF betalen 5 euro.

Inschrijven

Op de laatste avond vindt als vanouds het stuivertje duiken plaats en krijgen de oudste en jongste deelnemer een attentie. Elke deelnemer dient in het bezit te zijn van het A-diploma. De voorverkoop start maandag 16 juni aan de kassa van het zwembad. Inschrijven kan ook op maandag 23 juni als de Zwemvierdaagse uit de startblokken schiet.Deel dit bericht met je vrienden!