Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Verpletterende stuntshow met rokende banden en spectaculaire crashes'
16jun 2014

Verpletterende stuntshow met rokende banden en spectaculaire crashes

SLIEDRECHT – Dinsdagavond 24 juni is er op het parkeerterrein van De Lockhorst aan de Sportlaan een anderhalf tot twee uur durende live-show met rokende banden en spectaculaire crashes. Gino Winter van Stunt Movie Production en zijn tienkoppige stuntteam tonen spannende manoeuvres en beloven er een waar spektakel van te maken. Motoren, quads, auto’s en de beroemde Monster-Trucks met hun enorme banden zijn één van de rekwisieten die hij en zijn team meebrengen.

Ze maken lange en hoge sprongen en tonen spectaculaire stunts met auto’s, zoals de multiple rollover en frontale crashes. Er wordt slalom gereden door Gino en zijn zoon Peter. Ook rijden de auto’s met slechts twee wielen op de grond en worden achtervolgingen uit films nagespeeld. Aan het eind verpletteren de Monster-Trucks met hun gigantisch grote banden en 1200 pk de sloopauto’s alsof het speelgoedwagentjes zijn.

Stunt Movie Production is een familiebedrijf dat sinds 2004 op tournee is door verschillende Europese landen. Het bedrijf zet de traditie van de Original German Helldrivers Show voort die in 1967 werd opgericht door de grootvader van Winter. De show begint om 19.30 uur. De kassa is vanaf een uur voor aanvang geopend. Kinderen tot 12 jaar betalen 12 euro entree; vanaf 12 jaar kost een kaartje 15 euro. Een zitplaats kost 3 euro extra.Deel dit bericht met je vrienden!