Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Voetbalvereniging Sliedrecht haalt op de valreep nog een oud-prof binnen'
17jun 2014

Voetbalvereniging Sliedrecht haalt op de valreep nog een oud-prof binnen

SLIEDRECHT – In het amateurvoetbal kunnen spelers tot en met 15 juni hun overschrijving indienen wanneer zij in het nieuwe seizoen voor een andere vereniging willen uitkomen. Tot die datum zijn clubs volop bezig spelers binnen te halen voor het nieuwe seizoen. Drie weken geleden meldde Sliedrecht Vandaag dat Marcel Vlot, bestuurslid technische zaken van v.v. Sliedrecht, zijn huiswerk al af had. Na routinier Johan Versluis, voormalig speler van FC Dordrecht, heeft zich op de valreep nog een geroutineerde speler met een verleden in het betaalde voetbal gemeld op De Lockhorst, te weten: Theo Lucius.

Door Joop Hartog

Sinds maart was Lucius al werkzaam bij v.v. Sliedrecht als interim-trainer na het vertrek van John de Wolf. In die laatste competitieweken heeft hij de ploeg samen met  Marcel Vlot en Cock Goedhart naar de nacompetitie geleid. Ondanks het vertrek van een aantal bepalende spelers heeft de Brabander, die onder andere voor Feyenoord en PSV heeft gevoetbald, een positieve indruk gekregen van de rest van de spelersgroep. Tel daarbij op de versterkingen die zijn binnengehaald voor komend seizoen plus een nieuwe ambitieuze en ervaren trainer in de persoon van Kees van Loon en zijn keuze was bepaald. Zijn eerder gedane toezegging is inmiddels bevestigd met een definitieve overschrijving van Kozakken Boys naar Sliedrecht.

Hieronder alle nieuwkomers op een rij:

Rory Willemstein en Roy Leeuwestein komen van Oranje Wit, Serhan Eyupoglu en Onar Ulusan van ’t Zand, Theo Lucius en Basjan Munten van Kozakken Boys, Johan Versluis van Heerjansdam en Lorenzo Borsboom van ASWH.Deel dit bericht met je vrienden!