Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Turnmeiden Synergos grossieren in gouden, zilveren en bronzen medailles'
19jun 2014

Turnmeiden Synergos grossieren in gouden, zilveren en bronzen medailles

SLIEDRECHT – De turnmeiden van Synergos hebben afgelopen weekend liefst 29 medailles in de wacht gesleept tijdens de Bosan Cup in Den Haag.

Liz Gelderblom behaalde zaterdagmorgen goud op de onderdelen Balk, Brug en Sprong en in de meerkamp en zilver op het onderdeel Vloer. Wanting Elkhuizen werd derde bij Sprong. Emmelieve den Breejen viel helaas buiten de prijzen. ‘s Middags behaalde Xinga Gruis goud op Brug en Mandy Koppelaar goud op Sprong.

Zondagmorgen kwamen de ‘instappers’ in actie. Nienke van de Giessen veroverde brons op Vloer, zilver op Sprong, goud op Balk en ze werd tweede in de meerkamp. Sanne Kraaijeveldwas de beste op het onderdeel Balk en Maud van de Weg op het onderdeel Vloer. ‘s Middags grossierde Anique Bakker in medailles. Ze behaalde brons op Vloer, zilver op Balk, goud op Brug en een zilveren medaille in de meerkamp. Evi Hagenaar won goud op Vloer. Sara van de Weg behaalde geen medailles, maar ze heeft wel veel vooruitgang geboekt. Yalda Zabi sleepte zilver in de wacht op de onderdelen Sprong en Brug, goud op Vloer en ze werd eerste in de meerkamp. Roos van Gastelen behaalde goud op Balk en werd derde in de meerkamp. Merel Heezen veroverde brons op Vloer en Balk en eindigde als tweede in de meerkamp. Katelyn Dodebier won goud op Brug en Balk en Jara van Dijk krijgt de meeste punten op het onderdeel Sprong. Al het eremetaal is een beloning voor zowel de turnsters als voor de leiding van Synergos. Over twee weken is er nog een wedstrijd in Hendrik-Ido-Ambacht.

De trampolinespringers van Synergos nemen aankomende zaterdag deel aan het Nederlands Kampioenschap. Er zijn twaalf finaleplaatsen bemachtigd.Deel dit bericht met je vrienden!