Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Automobiliste wijkt uit op A15 en komt schuin onder vrachtwagen terecht'
21jun 2014

Automobiliste wijkt uit op A15 en komt schuin onder vrachtwagen terecht

SLIEDRECHT – Een 34-jarige vrouw uit Hardinxveld-Giessendam is vanmorgen op de A15 ter hoogte van Sliedrecht met de voorkant van haar auto onder een vrachtwagen terechtgekomen. Ze is er met ogenschijnlijk lichte verwondingen goed van af gekomen, maar werd wel naar het ziekenhuis gebracht. Na het ongeluk, dat rond 10.45 uur gebeurde, was ze aanspreekbaar.

De automobiliste haalde vlak voor de afrit  Sliedrecht-Oost (ze reed richting haar woonplaats) een vrachtwagen in. Op de linkerrijstrook lag echter iets op de weg waardoor ze uitweek naar links en de middenberm raakte. Daardoor maakte de auto een zwieper naar rechts en kwam het voertuig schuin onder de oplegger terecht. Als er iemand naast haar had gezeten had die persoon het misschien niet meer na kunnen vertellen.

Alle hulpdiensten rukten met meerdere voertuigen uit en de traumahelikopter werd opgeroepen.  Om ervoor te zorgen dat zij hun werk konden doen en om ruimte te maken voor de lifeliner, die midden op de snelweg landde, was dit gedeelte van de A15 geruime tijd afgesloten. De brandweerlieden hoefden niets open te knippen om haar uit de auto te halen. Op de plek waar het ongeval plaatsvond lag een dode vogel op de weg. Dat is vermoedelijk de reden geweest dat de vrouw plotseling uitweek.Deel dit bericht met je vrienden!