Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'CDA-fractie geeft tekst en uitleg'
23jun 2014

CDA-fractie geeft tekst en uitleg

SLIEDRECHT – De CDA-fractie in Sliedrecht heeft tijdens een extra Algemene Ledenvergadering tekst en uitleg gegeven over de coalitiebesprekingen, die voor de christendemocraten teleurstellend zijn verlopen. In een vanavond verstuurd persbericht wordt gemeld dat de leden hun waardering hebben uitgesproken over de inzet en de gevolgde koers.

,,Ondanks de uitkomst zal het CDA zich de komende tijd inzetten voor een positief, kritisch beleid waarbij voorstellen worden getoetst aan het eigen verkiezingsprogramma”, aldus Gerard de Haan en Ton Spek, die als respectievelijk partijleider en fractievoorzitter het woord namen. Laatstgenoemde legde dinsdagavond 13 mei tijdens een gemeenteraadsvergadering uit waarom het CDA was afgehaakt en verweet de andere drie partijen ouderwetse machtspolitiek te hebben gevoerd. Nadat zijn fractie de onderhandelingstafel had verlaten slaagden zij er in een mum van tijd een nieuwe coalitie tot stand te brengen.

Tijdens de vergadering werd Nico Bouwman (zie foto) unaniem gekozen tot secretaris en werden kandidaten gesteld voor de aanstaande verkiezingen voor Waterschap Rivierenland en Provinciale Staten.Deel dit bericht met je vrienden!