Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Foto-impressie van een '
23jun 2014

Foto-impressie van een

SLIEDRECHT – Afgelopen zaterdag hield de Beth-El kerk zijn jaarlijkse braderie op het plein van de Johannes Calvijnschool. ,,Het was een stralende dag vol met activiteiten en gezelligheid”, aldus de organisatie.
,,Voor de kinderen was er een springkussen waarop ze zich heerlijk konden vermaken. Ook stond er een sjoelbak van zes meter lang en kinderen konden een rondje meerijden met een stoere legerauto. Daarnaast konden ze envelop trekken en was er een grabbelton. Natuurlijk ontbraken de speelgoed- en snoepkraam niet.”
,,Voor volwassenen was er ook genoeg te doen. De vrouwen konden leuke dingen kopen in de decoratiekraam terwijl de mannen het overige geld konden opmaken tijdens de verkoop per opbod. Zo werd een antiek traporgel verkocht, de ingelijste eerste muntencollecte van de Beth-El kerk, een skelter en nog veel meer.  Naast allerlei leuke hebbedingetjes en een rommelkraam kon een ieders maag worden gevuld met onder andere nieuwe haring, patat, versgebakken pannenkoeken en soep. Kortom; het was een gezellige, saambindende dag.”
Sliedrecht Vandaag bezocht de Beth-el Braderie en maakte onderstaande foto’s.Deel dit bericht met je vrienden!