Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Promotie-activiteit op de weekmarkt.'
28jun 2014

Promotie-activiteit op de weekmarkt.

SLIEDRECHT - Het comité Sliedrecht 950 jaar houdt woensdag 2 juli een promotie-activiteit op de weekmarkt. Gehuld in Middeleeuwse kleding bieden de leden van het comité de officiële vlag van Sliedrecht aan met als doel het dorp geel te laten kleuren. ,,We hopen dat iedereen in het jubileumjaar dagelijks de vlag uithangt.” In het lokale straatbeeld wapperen al een paar geel-zwarte vlaggen. Zie bovenstaande foto die vrijdagmiddag in de Middeldiepstraat is gemaakt.

Vanwege het 950-jarig bestaan van Sliedrecht wordt in het jubileumjaar, dat 2 mei jongstleden van start is gegaan, een aantal manifestaties gehouden. Wat voor activiteiten en waar en wanneer wordt in de loop van dit jaar bekendgemaakt. Het comité is bezig met plannen maken en geldwerving. Een van de ideeën is een ambachtelijke markt met ridderspelen op het Burgemeester Winklerplein in november.
Er zijn massaal vlaggen ingekocht waardoor deze kunnen worden aangeboden voor het voordelige bedrag van 9,95 euro per stuk. Behalve aankomende woensdag op de markt zijn ze in de winkel verkrijgbaar bij Albert Heijn aan het Winklerplein en Warenhuis Bongers op de Kerkbuurt alsmede in het Nationaal Baggermuseum aan de Molendijk.
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!