Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Evenement Dance with Love'
29jun 2014

Evenement Dance with Love

SLIEDRECHT - Het evenement ‘Dance with Love’ dat zaterdagavond 5 juli wordt gehouden in Partycentrum De Lockhorst wordt door de opvallende prestaties van het Nederlands voetbalelftal op het wereldkampioenschap in Brazilië  in een Oranje-jasje gestoken. Organisator Rick de Bruijn (zie foto) van het in maart dit jaar opgerichte Fiftyfifty Events gooit het roer 180 graden om.

De aanvangstijd is ongewijzigd 21.00 uur. De kwartfinalewedstrijd van Oranje begint om 22.00 uur. De ‘warming-up’ is een Pre WK Party met alle Oranje-hits, die ook in de rust worden gedraaid. De after party duurt tot circa één uur ‘s nachts waarbij twee dj’s House, Urban, Dance en Hardstyle laten horen. Tijdens de wedstrijd is er alleen muziek als het Nederlands elftal scoort. De Bruijn beaamt dat hij even met de handen in het haar heeft gezeten. Als heel Nederland voor de buis zit gekluisterd heeft het immers geen zin een dance event te organiseren. Toch zet hij door. ,,Omdat het aan de andere kant juist heel veel mogelijkheden biedt. Ik heb die avond een prachtige locatie tot mijn beschikking waar bezoekers op een groot scherm met zeshonderd man naar het Nederlands elftal kunnen kijken dat de kwartfinale van een WK speelt. Dat is toch fantastisch?!”
Deze Dance with Love WK-editie, zoals hij het zelf omschrijft, heeft als extra dat bezoekers, die zich feestelijk mogen uitdossen in Oranje-kostuums, met familie en vrienden op de foto kunnen met op de achtergrond een speciaal voor dit evenement gemaakte Oranje Promotie Wall. De foto’s worden gemaakt door een professional. ,,Een leuke herinnering aan wat hopelijk een onvergetelijke avond wordt”, aldus De Bruijn, die erbij vertelt dat in tegenstelling tot wat hij aanvankelijk van plan was en had aangekondigd kaartjes zowel in de voorverkoop als aan de kassa 7,50 euro kosten en de minimumleeftijd is verlaagd naar 16 jaar. Bij de deur wordt om legitimatie gevraagd. Wie jonger is dan 18 krijgt geen stempel zodat hij of zij geen alcohol kan drinken.
Wat onveranderd blijft is dat de helft van de winst naar twee plaatselijke goede doelen gaat, te weten: Stichting Dierenasiel Sliedrecht e.o. en Stichting Dromen Zonder Beperking. Dat is ook het doel van Fiftyfifty Events, dat zaterdagavond zijn vuurdoop beleeft en hoopt de vruchten te plukken van het feit dat Louis van Gaal en zijn mannen zo onverwacht goed presteren.
Kaartjes voor ‘Dance with Love’ kunnen worden besteld op www.partycentrumdelockhorst.nl. Ze zijn ook te koop in cafetaria De Spoorbrug en op de avond zelf. Wel geldt: Op is op. Er zijn in totaal 600 kaartjes.


Deel dit bericht met je vrienden!