Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Mevrouw Aaldijk viert 101ste verjaardag'
29jun 2014

Mevrouw Aaldijk viert 101ste verjaardag

SLIEDRECHT - Mevrouw Aaldijk – Dooren (101) vierde woensdag 4 juni haar verjaardag. Tijdens het bezoek van de burgemeester vertelde ze trots dat haar achterkleindochter Laura hoogzwanger is en dat ze reikhalzend uitkijkt naar de geboorte van haar achterachterkleinzoon, die twee weken na haar verjaardag was uitgerekend. Exact op de uitgerekende datum werd Milan geboren. Vanmiddag brachten de kersverse ouders samen met Laura’s moeder en oma een bezoek aan verzorginghuis Parkzicht waar een dolgelukkige mevrouw Aaldijk – Dooren, die nog goed bij de tijd is, de baby liefdevol in de armen nam. ,,Dat ik dit nog mag meemaken.”

,,Ze heeft heel erg meegeleefd en was ontroerd toen ik haar op 18 juni belde om het goede nieuws door te geven”,, vertelt Nel Poldervaart, de kleindochter van mevrouw Aaldijk, die nu zelf oma is geworden.
Tijdens het familiebezoek gingen de vijf generaties uiteraard op de foto. Van links naar rechts: Laura Snoeij – Poldervaart (29), Nel Aaldijk – Dooren (101), Milan Snoeij (0), Nel Poldervaart – Veth (54) en Bets Veth – Aaldijk (82).
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!