Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Sliedrecht-West loopt vast vanwege werkzaamheden aan Deltalaan'
30jun 2014

Sliedrecht-West loopt vast vanwege werkzaamheden aan Deltalaan

SLIEDRECHT - Het zal veel Sliedrechters niet zijn ontgaan: de werkzaamheden aan de Deltalaan, die vandaag zijn begonnen. Tussen de wijk Craijensteijn en de Maaslaan wordt groot onderhoud uitgevoerd wat inhoudt dat de asfaltverharding wordt vervangen, zo is te lezen op de website van de gemeente. Ook wordt de weg verkeersveiliger gemaakt. Het werk is gereed op 29 augustus.

,,Omdat de Deltalaan de toegang is tot de Prickwaert, Weresteijn, Elzenhof, Populierenhof en de Geulstraat is in dit project speciale aandacht voor de bereikbaarheid”, aldus de gemeente op haar website waarop ook staat vermeld dat het project daarom in verschillende fases wordt uitgevoerd. ,,Om de overlast zoveel als mogelijk te beperken is voor het doorgaande verkeer een omleidingsroute ingesteld.”
Gedurende de hele uitvoeringsperiode wordt gebruik gemaakt van een mobiele verkeersregelinstallatie. Er wordt tussen 06.30 en 19.30 uur gewerkt. Bestemmingsverkeer dient rekening te houden met vertragingen. De bus blijft op de Deltalaan rijden. Van maandag 14 juli 16.00 uur tot en met dinsdag 15 juli 16.00 uur is het kruispunt Geulstraat-Deltalaan voor alle verkeer afgesloten. In deze periode wordt ook ‘s nachts gewerkt. Op http://www.sliedrecht.nl/werkzaamheden-deltalaan-tussen-craijensteijn-en-maaslaan staat vermeld van wanneer tot wanneer welke rijbanen zijn afgesloten en welke wijkaansluitingen zijn afgezet met wegblokkades.
Tot en met 15 juli betreft dat de Elzenhof en de Prickwaert. Een bewoner van één van deze wijken bekritiseerde op Twitter de gemeente omdat zij niet van tevoren heeft aangegeven dat de buurt zou worden afgesloten. Later tweette hij dat vanmorgen een plattegrond werd bezorgd. De gemeente reageerde dat de bewonersbrief eerder bezorgd had moeten worden en bood haar excuses aan voor het ongemak. Ongemak waar veel dorpsbewoners mee te maken hebben en zich aan ergeren getuige een aantal scherpe kritische reacties op Twitter. Eén van de reacties was dat alles vastloopt in Sliedrecht-West.
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!