Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bouw laatste fase van Het Havenkwartier gaat feestelijk van start'
17jul 2014

Bouw laatste fase van Het Havenkwartier gaat feestelijk van start

SLIEDRECHT - Woensdag 16 juli is officieel gestart met de bouw van de appar-tementen van deelgebied C van Het Havenkwartier in Sliedrecht.

Onder toeziend oog van de toekomstige bewoners en betrokken partijen hebben Len van Renkom, wethouder Gemeente Sliedrecht, Henk Gravesteijn, directeur-bestuurder van Tablis Wonen, en Hans Meurs, directeur VORM, de feestelijke eerste paal geslagen.
    
Sinds 2006 werken Tablis Wonen, de gemeente Sliedrecht en VORM nauw samen aan de herontwik-keling van ‘De Oude Uitbreiding West’ naar de nieuwbouwwijk ‘Het Havenkwartier’. In dit nieuw-bouwplan verrijzen in totaal 245 woningen waarvan 142 huurwoningen in opdracht van Tablis Wonen. Het project kenmerkt zich door haar karakteristieke uitstraling.

De diversiteit van woningtypes en de afwisseling van de kappen en gevels zorgt voor een levendig straatbeeld dat perfect past bij de bestaande bebouwing in de wijk. Deelgebied A en B zijn inmiddels opgeleverd.
 
Het slaan van de eerste paal van de appar-tementen van deel-gebied C, betekent ook de start van de laatste fase van dit sfeervolle project aan de Sliedrechtse Haven.

Er wordt nu gestart met een kleinschalig appartementengebouw met 19 huurapparte-menten, 21 koopappartementen en een blokje van 3 huurwoningen. De appartementen krijgen een prachtig uitzicht op de haven. De oplevering staat gepland voor het 2e kwartaal van 2015.

Ook maken 34 ruime eengezinswoningen, zowel huur als koop, onderdeel uit van deelgebied C. De voorbereiding van de bouw van deze woningen schiet al op, naar verwachting kan er medio oktober gestart worden met de bouw van dit deel van deelgebied C.
 
De verkoop van deelgebied C verloopt zeer voorspoedig. Meer informatie is te vinden op www.woneninhethavenkwartier.nl

 Deel dit bericht met je vrienden!