donderdag 29 juli 2021

Alles over Sliedrecht

Condoleanceregister geopend voor slachtoffers vliegramp Oekraïne

22 juli 2014 (door Frank)

SLIEDRECHT - De gemeente Sliedrecht opent vanaf vandaag, maandag 21 juli, tot en met vrijdag 1 augustus een condoleanceregister in de publiekshal van het ge-meentekantoor voor de slachtoffers van de ramp met het vliegtuig van Malaysia Airlines. 

Burgemeester Van Hemmen: “Het is een grote schok voor iedereen in Nederland. Donderdag 17 juli 2014 is een dag die in ieders geheugen gegrift zal staan. Ik hoop dat het condoleanceregister bijdraagt aan het verzachten van het ondraaglijke leed van de nabestaanden. Dat is het minste wat we kunnen doen, want we staan machteloos in deze verschrikkelijke tragedie”. 

 

De burgemeester opende het condoleanceregister maandag 21 juli om 14.00 uur door het direct te tekenen. Ook de overige collegeleden en de gemeentesecretaris zullen het condoleanceregister tekenen. 

 

Belangstellenden kunnen het condoleanceregister tekenen tijdens openingstijden van het gemeentekantoor (maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.00 uur en donderdagavond van 17.00 - 20.00 uur).

 

Als u niet in de gelegenheid bent het gemeentelijk condoleanceregister te tekenen, kunt u via het landelijke condoleanceregister op www.condoleance.nl uiting geven aan uw medeleven

 

Lees meer over:

condoleanceregister
Deel dit bericht met je vrienden!