Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Waterbus biedt scholieren de mooiste schoolroute van de regio'
27aug 2014

Waterbus biedt scholieren de mooiste schoolroute van de regio

DRECHTSTEDEN - Waterbus, dat de veerdiensten tussen Dordrecht-Rotterdam en in de Drechtsteden verzorgt, introduceert voor het nieuwe schooljaar een “Water-fiets”-actie voor scholieren die Waterbus gaan gebruiken voor hun dagelijkse schoolroute met een nieuw abonnement.

Reis in stijl en snel naar school
Scholieren kunnen in het komende nieuwe schooljaar wederom voordelig gebruik maken van de Waterbus als snel en betrouwbaar vervoersmiddel waarbij de fiets gratis mee mag. Scholieren t/m 17 jaar hebben recht op extra leeftijdskorting waardoor reizen met het Waterbus abonnement op alle routes zeer voordelig is. Zeg dus vaarwel tegen lange fietstochten, tegenwind en stoplichten en geniet elke dag van het water!

Maak kans op een echte “Water-fiets”
Waterbus heeft al extra voordeel voor scholieren t/m 17 jaar met een reductie-jaarabonnement. Met deze speciale voordeelactie maakt elke aanvraag kans op een gloednieuwe fiets ter waarde van € 300,-.

De actie geldt t/m 12 oktober 2014 en meer informatie en alle voorwaarden zijn te vinden op www.waterbus.nl/scholieren.

Over Waterbus
Waterbus is het grootste openbaar vervoer netwerk over water in Nederland. De snelle schepen zorgen 365 dagen per jaar voor een comfortabele en leuke reis in de Drechtsteden en naar Rotterdam. De OV-chipkaart is geldig aan boord van Waterbus, er zijn ook losse (dag)kaarten verkrijgbaar. De fiets mag ook hier gratis mee.Deel dit bericht met je vrienden!