Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Start muziekles voor kinderen van 7 t/m 10 jaar'
01sep 2014

Start muziekles voor kinderen van 7 t/m 10 jaar

SLIEDRECHT - Begin oktober start Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht weer met nieuwe lesgroepen Algemene Muzikale Vorming (AMV). In deze speciale muziekcursus voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar leren de jonge muzikantjes alle basisbeginselen van het muziek maken, zoals noten lezen. Erg leerzaam, en het is nog leuk ook! Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Tijdens de cursus AMV leren kinderen met behulp van de blokfluit noten en ritmes lezen en ze maken kennis met diverse muziekinstrumenten. Daarnaast wordt er gezongen, geklapt en is er minimaal één optreden. Na afloop van de cursus hebben de leerlingen een goede basis voor hun verdere muzikale carrière op een instrument naar keuze.

De kinderen krijgen les in gezellige groepjes van maximaal tien kinderen. De AMV lessen worden verzorgd door de enthousiaste jonge docente Miranda Briggeman, die enkele jaren geleden haar conservatoriumopleiding heeft afgerond.

De lessen worden gegeven in het verenigingsgebouw van Muziekvereniging Crescendo aan de Kerkbuurt 156 in Sliedrecht. Tijdens de cursus krijgen de kinderen eenmaal per week een uur les. De cursus kost 16 euro per maand en duurt 10 maanden.

De nieuwe AMV groepen starten begin oktober. Ook voor de cursussen Muziek op Schoot (1 t/m 4 jaar) en Spelen met Muziek (5 t/m 6 jaar) zijn nog enkele plaatsen vrij. Ga voor meer informatie en inschrijven naar www.crescendosliedrecht.nl, stuur een email naar muziekschool@crescendosliedrecht.nl of bel naar 0184-420201.

Foto: Een enthousiaste groep AMV leerlingenDeel dit bericht met je vrienden!