Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Dansschool YV-Dance geeft vanaf volgende week ook les in Sliedrecht'
06sep 2014

Dansschool YV-Dance geeft vanaf volgende week ook les in Sliedrecht

SLIEDRECHT - Dansschool YV-Dance, gespecialiseerd in hiphop, streetdance en moderne dans voor kinderen tussen de 3 en 18 jaar, gaat donderdag 11 september van start in Sliedrecht.

Yvonne Verschoor, docente en eigenaresse van YV-Dance, dat al enkele jaren in Alblasserdam actief is, heeft altijd een tweede vestiging geambieerd. ,,Mijn missie is zoveel mogelijk kinderen samenbrengen, laten bewegen en mijn passie voor dans met hen te delen. Nu dat alles goed loopt in Alblasserdam ben ik op zoek gegaan naar een tweede locatie. Al snel kwam ik uit bij Café Havana. Zij biedt een prachtige ruimte om de eerste danspassen te kunnen zetten”, aldus Verschoor, die al ruim vijfien jaar lesgeeft.
Ze heeft eerst in Tilburg op de dansacademie gezeten en later via de ALO haar dans- en docentpapieren gehaald. ,,In feite kan ik lesgeven in verschillende dansstijlen, maar ik heb bewust gekozen voor de modernere vormen, zoals hiphop, omdat jongeren dit graag beoefenen. De andere stijlen komen zo nu en dan ook aan bod.” Elke donderdag zijn er lessen. In het begin is YV-Dance één uur geopend: van 15.30 tot 16.30 uur. Bij voldoende animo worden de groepen gesplitst op leeftijd en/of niveau. Belangstellenden kunnen drie keer een proefles volgen. Kijk voor meer informatie op de website www.yv-dance.nl of bel 06-45652968.


Deel dit bericht met je vrienden!