Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Zorgorganisaties houden Kom erbij Festival! bij busstation'
08sep 2014

Zorgorganisaties houden Kom erbij Festival! bij busstation

SLIEDRECHT - ASVZ, Rivas Zorggroep, Stichting Waardeburgh, Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, Yulius en De Zonnebloem slaan de handen ineen tijdens de Week tegen Eenzaamheid. Zaterdag 27 september wordt bij het busstation aan de Simon Stevinstraat, in het centrum van Sliedrecht, het Kom erbij Festival! gehouden.

Het evenement duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Er wordt een grote tent geplaatst waar een ieder elkaar onder het genot van een hapje en een drankje kan ontmoeten. Crescendo en Wilhelmus verzorgen muzikale optredens en de gymnasten van Synergos een sportief optreden. Bovendien zijn er informatiekramen over onder andere het verenigingsleven en vrijwilligerswerk in Sliedrecht. Bel voor meer informatie Charlotte Brouwer van de plaatselijke welzijnsstichting. Haar telefoonnummer is 0184-416729. 
Acties
Tijdens de Week tegen Eenzaamheid van donderdag 25 september tot en met zaterdag 4 oktober worden allerlei acties gehouden die zijn bedoeld om mensen die zich eenzaam voelen of dreigen te vereenzamen te betrekken bij activiteiten en hen te verbinden met mensen en organisaties. Bovengenoemde organisaties werken in Sliedrecht samen om een afwisselend activiteitenprogramma tot stand te brengen dat is gericht op onderlinge ontmoeting.
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!