Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Crescendo geeft Late Summer Fair weer een muzikaal tintje'
08sep 2014

Crescendo geeft Late Summer Fair weer een muzikaal tintje

SLIEDRECHT - Ook dit jaar is Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht weer van de partij bij de jaarlijkse Late Summer Fair op 12 en 13 september. De muzikanten, van jong tot oud, zorgen gedurende de hele LSF voor leuke zomerse concerten op het podium bij het verenigingsgebouw aan de Kerkbuurt 156. U en jij bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren, en neem ook gelijk een kijkje op de gezellige rommelmarkt van Crescendo.

Op vrijdagavond om 20:00 uur speelt het A-orkest onder leiding van dirigent Willem van Zee tijdens het LSF Muziekfestival. Zangeres Stéphanie Commeren is te gast bij het A-orkest en zingt en swingt er op los met nummers als Think, Oh When the Saints, Copacobana, I've got the music en River Deep, Mountain High.

Op zaterdagochtend 13 september kunt u de hele ochtend genieten van de muzikale kunsten van Crescendo’s jeugd onder leiding van dirigent Paul Langerman. Naast het C- en B-orkest zal zelfs het AMV-orkest al een heus concert geven, terwijl deze jonge muzikantjes nog maar een paar maanden een instrument bespelen. ’s Middags zal het A-orkest weer twee concerten verzorgen samen met zangeres Stéphanie. Ook de fanatieke jeugdorkesten die niet van ophouden weten zijn dan weer van de partij. Als de muzikanten even uitrusten showt Shoeby Fashion de laatste trends op het gebied van mode tijdens de twee modeshows die zullen plaatsvinden op het grote podium.

Heeft u even genoeg van het luisteren? Breng dan een bezoekje aan de gezellige rommelmarkt die vanaf 9:00 uur open is op het plein bij het verenigingsgebouw van Crescendo. De muzikanten van Crescendo hebben hun zolders flink opgeruimd en alle leuke en bruikbare spullen zullen tijdens de Late Summer Fair worden verkocht. De opbrengst komt geheel ten goede aan de vereniging.

Wanneer u benieuwd bent naar het aanbod van Crescendo’s muzieklessen voor u of uw kind als beginnend dan wel gevorderde muzikant, kom dan langs bij de informatiestand.

Voor meer informatie over het exacte Late Summer Fair programma op en rond het podium bij Crescendo kunt u terecht op www.crescendosliedrecht.nl.Deel dit bericht met je vrienden!