Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Introductie van de '
08sep 2014

Introductie van de

SLIEDRECHT - Het 950-jarig bestaan van Sliedrecht leidt tot nieuwe ideeën.

Aanstaande donderdag, 11 september, zal rond de klok van 17:00 uur de “baggerburger” voor de eerste keer bij het tariabedrijf van Klaas Vaak geproeft kunnen worden.

De baggerburger zou je een variant van de hamburger kunnen noemen, maar de baggerburger is veel smakelijker. Klaas Vaak is gevestigd op de hoek van het Fazantplein en de Thorbeckelaan.

Enkele middeleeuws geklede Sliedrechters zullen zullen de eerste baggerburger gaan proeven. Voor de middeleeuwse Sliedrechters is dit een bijzondere gebeurtenis. Zij weten immers niet van het bestaan van een hamburger, dus laat staan van een baggerburger. Het zal dan ook een apart moment zijn om te aanschouqwen hoe een middeleeuwer voor het eerst van z'n leven in een baggerburger hapt.

De verschillende smaken baggerbier van Gall en Gall worden an maanden gretig afgenomen en dit is de aanleiding voor Klaas Vaak de baggerburger in Sliedrecht te introduceren. Het baggerdorp wordt in toenemende mate getooid met de bekende Sliedrecht vlag. Met Sliedrechts baggerbier en een baggerburger erbij kan de vlag gehesen worden.Deel dit bericht met je vrienden!