Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Verhoog je weerstand; wordt vrijwilliger'
09sep 2014

Verhoog je weerstand; wordt vrijwilliger

SLIEDRECHT - Vroeger en nu nog betekent de “R” dat de vitamine weer dagelijks op tafel komt.  We moeten zorgen voor een goede weerstand. De dagen worden tenslotte korter en ook steeds kouder! Weerstand bouw je ook op door het plezier dat je hebt in je dagelijks werk en bezigheden.

De scholen zijn weer begonnen, de meeste mensen gaan weer naar hun werk, maar.. Een steeds grotere groep mensen kan door bijv. werkeloosheid niet aan het werk en vinden het toch prettig om iets te gaan doen. Je vraagt je af of je wel iets kan doen en het antwoord is: Ja! WORDT VRIJWILLIGER!!
Bedenk wat jij leuk vindt om te doen, wat je kunt of waar je ervaring in wilt krijgen en kom in actie voor jezelf en voor een ander.

Je vindt het bijvoorbeeld gezellig om met een ander een gesprek te hebben en ook te adviseren, je vindt het leuk om creatief te zijn, je geniet van buiten zijn in de natuur, kortom bezig zijn met je Hoofd, Hart en Handen. Het mes snijdt aan 2 kanten; Je geeft invulling aan je dag, je doet ervaring op én je betekent iets voor een ander en maakt mensen gelukkig en waardevol.

Spreekt dit jou aan en wil je meer weten over de mogelijkheden die er zijn voor jou? Kom dan langs op één van de spreekuren van het Vrijwilligerspunt van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht: iedere maandag van 9.00u tot 11.00u en van 14.00u tot 16.00u in gebouw De Reling. Samen met jou kunnen we kijken wat je leuk vindt en wat bij je past. Weet je welkom, we helpen graag.
Wil je weten wat er allemaal mogelijk is en welke vacatures er zijn, kijk dan op onze website www.welzijnswerksliedrecht.nl/wat-doen-we-5/vacaturebank.Deel dit bericht met je vrienden!