Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Rivas-workshop '
11sep 2014

Rivas-workshop

SLIEDRECHT - Rivas Zorggroep houdt in Sliedrecht de workshop ‘Wat leest u op het etiket?’. Tijdens de workshop komen deelnemers erachter wat er zoal op het etiket van een product staat vermeld, zoals de voedingswaarde en ingrediëntendeclaratie.

Gezonde leefstijl
,,In onze maatschappij is een overvloed aan voedsel”, vertelt Rivas-diëtiste Monique Wichers. ,,Daarom is het moeilijk bewuste keuzes te maken. Niet alleen omdat alles er even smakelijk en verleidelijk uitziet, maar ook doordat veel producten zo zijn samengesteld dat het moeilijk is te achterhalen wat ze aan energie en voedingsstoffen leveren. De workshop is handig voor wie waarde hecht aan een gezonde leefstijl, wie op zijn suiker- en/of vetgehalte let en voor mensen met voedselovergevoeligheid die bepaalde voedingsstoffen in de gaten moeten houden.”
De workshop vindt woensdag 1 oktober van 10.00 tot 11.30 uur plaats in Sliedrecht. Het is ook mogelijk de workshop in Papendrecht te volgen op dinsdag 14 oktober of 18 november. Het is een initiatief van het expertisecentrum Voeding en Leefstijl van Rivas in samenwerking met de dienst Gezondheid & Jeugd. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de Rivas Zorglijn (0900-8440)
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!