Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem '' Schuurbrand Middenveer
14sep 2014

SLIEDRECHT - Een vermoedelijk in brand gestoken papiercontainer heeft zaterdagavond rond kwart over elf een schuurbrand veroorzaakt in het Middenveer. Buurtbewoners hoorden eerst een knetterend geluid. Toen ze keken wat er aan de hand was, zagen ze vlammen en vonken boven een schuur uitkomen. Vanaf twee adressen werd 112 gebeld waarna ze ook naar buiten renden om het vuur alvast te bestrijden met twee tuinslangen en een brandblusser. De brandweerlieden waren snel ter plaatse om het bluswerk over te nemen. De bewoners waren niet thuis.

Ze waren wel direct op de hoogte gebracht. Toen ze thuiskwamen, was er alleen nog rook te zien. De schuur is aan de binnen- en buitenkant beschadigd. De brand is niet overgeslagen. De buren maken zich wel zorgen om hun gekweekte vogels. De volière staat in de schuur. Ze zijn bang dat de rook door de kieren naar binnen is gegaan.
Hoewel het vermoeden bestaat dat de kliko in brand is gestoken (‘hoe vat een papiercontainer anders vlam?’) heeft niemand in de buurt een verdacht persoon of verdachte  personen op straat zien lopen.
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!