Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gemeente Sliedrecht zoekt kandidaten voor gemeentepenning'
15sep 2014

Gemeente Sliedrecht zoekt kandidaten voor gemeentepenning

SLIEDRECHT -  Op 7 december is het Landelijke Vrijwilligersdag. Ter gelegenheid van deze dag reikt de gemeente Sliedrecht zaterdag 6 december de gemeentepenning uit aan personen die zich jarenlang hebben ingezet voor een vereniging, organisatie of stichting.

De gemeente zoekt kandidaten die voor deze penning in aanmerking komen.
De gemeentepenning kan worden toegekend aan mensen die zich individueel of in georganiseerd verband in belangrijke mate en op een breed terrein verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeente of haar inwoners. Ze dienen deze inzet vrijwillig en gedurende een langere tijd te hebben geleverd. In uitzonderlijke gevallen kan ook sprake zijn van een kortere periode als een persoon op meerdere terreinen binnen de Sliedrechtse samenleving actief is en/of de verdienste een buitengewoon karakter heeft. Over de toekenning van een gemeentepenning wordt besloten door het college van Burgemeester en Wethouders.
Aanvraagformulier
Voor een aanvraagformulier kan men een e-mail sturen naar m.bijleveld@sliedrecht.nl. Alle aanvragen worden vertrouwelijk behandeld en kunnen worden ingediend tot uiterlijk maandag 13 okober.
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!