Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Workshop ' Kim Pool
15sep 2014

Workshop

SLIEDRECHT - Kim Pool (zie foto) gaat dinsdag 7 oktober van start met de workshop ‘Street and Videoclip Dance’. Dinsdag 30 september is er een introductiemiddag in Jongerencentrum Elektra.

Pool, die is afgestudeerd aan de Dansacademie, heeft in 2008 als achtergronddanseres opgetreden bij Global Dancing With The Stars, de theatershow Grande Dames van Kim-Lian van der Meij en Jasperina de Jong en Tribute To The Bee Gees. Ze heeft onder andere in de bekende musical Saturday Night Fever gedanst en ze heeft workshops gevolgd aan het Broadway Dance Center in New York. Haar lessen zijn gevarieerd en bevatten uitdagende choreografieën en oefeningen. Tijdens de workshop en de vervolglessen wordt met de jongeren van 12 jaar en ouder toegewerkt naar deelname aan de Zuid-Hollandse Kunstbende Talentenjacht, die wordt gehouden in maart of april 2015 in Theater Zuidplein in Rotterdam.
De workshop is bestemd voor kinderen en jongeren van 8 tot en met 17 jaar. Opgedeeld in twee groepen, te weten: van 16.00 tot 17.00 uur de jeugd van 8 tot en met 11 jaar en van 17.00 tot 18.00 uur de jeugd van 12 tot en met 17 jaar. De kosten bedragen 30 euro voor in totaal 10 workshoplessen. Belangstellenden kunnen voor meer informatie of om zich op te geven contact zoeken met Henk van Griensven van Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS). Telefoon: 0184-414273. 
Bron: Erik de Buin.


Deel dit bericht met je vrienden!