Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gemeente zoekt kandidaten voor gemeentepenning 2014'
15sep 2014

Gemeente zoekt kandidaten voor gemeentepenning 2014

SLIEDRECHT - Op 7 december 2014 is het Landelijke Vrijwilligersdag. Ter gelegenheid van deze dag reikt de gemeente op zaterdag 6 december 2014 de Sliedrechtse gemeentepenning uit aan personen die zich jarenlang hebben ingezet voor hun vereniging, organisatie of stichting. De gemeente Sliedrecht is trots op haar vrijwilligers en vindt het belangrijk om haar waardering en erkentelijkheid voor vrijwilligers te tonen.

De gemeente zoekt daarom kandidaten die voor deze Sliedrechtse gemeentepenning in aanmerking komen. Kent u kandidaten die in verenigingen, organisaties en/of stichtingen vrijwillig actief zijn en aan de onderstaande richtlijnen voldoen?

De gemeentepenning kan worden toegekend aan personen die:
-    zich individueel of in georganiseerd verband, in belangrijke mate en op een breed terrein verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeente Sliedrecht of haar inwoners;
-    deze inzet vrijwillig en gedurende een langere tijd hebben geleverd.

In uitzonderlijke gevallen kan ook sprake zijn van een kortere periode van inzet als een persoon op meerdere terreinen binnen de Sliedrechtse samenleving actief is en/of de verdienste een buitengewoon karakter heeft. De toekenning van een gemeentepenning wordt genomen door een besluit van het college van burgemeester en wethouders. Voor een aanvraagformulier kunt u een email sturen naar: m.bijleveld@sliedrecht.nl

Alle aanvragen worden vertrouwelijk behandeld en kunnen worden ingediend tot uiterlijk maandag 13 oktober 2014.Deel dit bericht met je vrienden!