Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuwe gemeentegids volgende week in de bus'
18sep 2014

Nieuwe gemeentegids volgende week in de bus

SLIEDRECHT - De nieuwe gemeentegids Sliedrecht 2014-2015 is klaar en valt volgende week in de bus. De gemeentegids geeft een goed beeld van wat Sliedrecht allemaal te bieden heeft en staat vol praktische informatie. De gids is een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Ook zijn overzichtelijke plattegronden en een risico- en rampenwijzer in de gids opgenomen.

De gemeentegids Sliedrecht is gedrukt op FSC-gecertificeerd papier en wordt huis-aan-huis bezorgd door PostNL. De gids is tevens gratis af te halen op het gemeentehuis. Na 30 september nog geen gids ontvangen? Mail dan onder vermelding van de gemeentegids Sliedrecht en uw adres naar info@aksemedia.nl. Of bel naar 0223-668877.

De gemeentegids is ook als gratis applicatie in de App/GooglePlay Store te vinden. Onder de naam Gemeentegids App zijn 1,9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, met bijbehorende informatie, altijd en overal te raadplegen. Waar je ook naar op zoek bent, de Gemeentegids App leidt gebruikers vanaf de plek waar ze zich bevinden naar de dichtstbijzijnde vestiging, met daarbij de mogelijkheid om direct vanuit de vermelding de website te bezoeken, het bijbehorende telefoonnummer te bellen of de route ernaartoe weer te geven. Ook kunnen de gevonden gegevens worden doorgestuurd naar een e-mailadres, naar Social Media (Twitter, Facebook enz.) of onder Favorieten opgeslagen worden om ze de volgende keer nóg sneller te vinden.

Akse Media levert tevens een zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke digitale gemeentegids, de SmartMap (www.sliedrecht.smartmap.nl) gekoppeld aan de gemeentelijke website. Deze is voorzien van alle informatie uit de papieren versie, Google Maps, een routeplanner met satellietcartografie en duidelijke zoekfuncties, en biedt door de interactieve wijzigingsmogelijkheden de meest actuele adresgegevens van alle instanties.

Voor zowel de gedrukte als de digitale gemeentegids geldt dat ze tot stand gekomen zijn dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen.Deel dit bericht met je vrienden!