Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem ''
22sep 2014

SLIEDRECHT - De 24-jarige Mikail Yilmaz uit Sliedrecht werd in het verleden vaak aan zijn jasje getrokken om bij familie, vrienden en buren computerproblemen op te lossen. Omdat zijn hobby ‘uit de hand liep’ besloot hij zich op 21 september 2010 in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Dat was het begin van de PC Makelaar.

,,Er is geen computerprobleem dat de PC Makelaar niet kan oplossen”, stelt Mikail, die werkt vanuit huis.  ,,Via de website www.depcmakelaar.nl kan je gemakkelijk een afspraak maken om je kapotte laptop/computer te brengen of om deze te voorzien van een computer APK en/of betrouwbare antivirus om veilig te kunnen internetten en internetbankieren. Vaak kan het probleem ook worden opgelost via hulp op afstand of een bezoek aan huis.” In de afgelopen vier jaar heeft hij veel ervaring opgedaan op zakelijk gebied. ,,Het doel was om een een voorproefje te krijgen van het ondernemerschap en hier direct een zakcentje mee te verdienen tijdens mijn studie. Het heeft een hoge vlucht genomen. In het begin bood ik alleen computerhulp aan particulieren. Al snel kwamen daar bedrijven bij.” In maart 2014 opende de PC Makelaar de online webshop www.virusscannerwinkel.nl. ,,De consument kan daardoor gemakkelijk en snel antivirus aanschaffen voor computers en laptops.”
Mikail studeert Commerciële Economie aan Hogeschool Rotterdam en is bezig met afstuderen. Hij hoopt deze HBO-studie voor de Kerst te hebben afgerond om vervolgens nog een Master-opleiding te doen aan de universiteit en zich daarna volledig te gaan focussen op zijn eigen bedrijf.
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!